Διονύσιος Μαλούχος

Διονύσιος Μαλούχος – Operations & Project Manager

Διονύσιος Μαλούχος Operations & Project Manager - velonismos-iatrikos.gr
Διονύσιος Μαλούχος Operations & Project Manager - velonismos-iatrikos.gr

Ο Διονύσιος Μαλούχος κατέχει πάνω από είκοσι πέντε χρόνια εμπειρίας και γνώσης εργαζόμενος ως Υπεύθυνος Λειτουργίας Επιχειρήσεων σε ένα ευρύ φάσμα του τραπεζικού, εμπορικού και βιομηχανικού κλάδου αλλά και αυτού της παροχής υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας.

Με εκπαιδευτικό υπόβαθρο στην Εφαρμοσμένη Επιστήμη, αποφοίτησε από το Purdue University της Ιντιάνα των ΗΠΑ, το 1986.

Έχοντας συσσωρευμένη εργασιακή εμπειρία από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την περιοχή των Βαλκανίων καθώς και την Ελλάδα, έχει αναλάβει μια σειρά από θέσεις ανωτέρου επιπέδου. Ειδικεύεται στη δημιουργία μοντέλων και στρατηγικών με σκοπό την επιτυχή αντιμετώπιση των επιχειρηματικών προκλήσεων και στόχων.

Εκτεταμένη εμπειρία έχει αποκτήσει στους τομείς των Φαρμακευτικών, Πετρελαίου & Ενέργειας, Τραπεζών, μαζί με τη Λιανική Βιομηχανία, ερευνώντας νέους επιχειρηματικούς ορίζοντες. Εφαρμόζει στρατηγικά σχέδια με σκοπό την διεύρυνση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και την βιώσιμη ανάπτυξη προς όφελος της εταιρείας, των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Χαρακτηρίζεται για την ευελιξία, την οργάνωση  και τις τεχνικές δεξιότητές του, την ικανότητα δημιουργίας σημαντικών διαπροσωπικών σχέσεων και την επίτευξη επιχειρηματικών στόχων.

Διακατέχεται από ευαισθησία προς το πρόβλημα των ασθενών με σοβαρές και δυσίατες παθήσεις οράσεως και συναντίληψης για το πρόβλημά τους.

Στο “Ινστιτούτο Ιατρικού Βελονισμού”, από τον Φεβρουάριο 2022, έχει αναλάβει τα καθήκοντα του “Operations & Project Manager”. Εφαρμόζει με συνέπεια τις διαδικασίες του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001/2015 καθώς και την Πολιτική Ποιότητας Παρεχόμενων Υπηρεσιών του Ινστιτούτου.

Έχοντας εκτιμήσει τις μεγάλες δυνατότητες του Ινστιτούτου στην κάλυψη της σημαντικής ζήτησης από το εξωτερικό, υλοποιεί με σχολαστικότητα τον εταιρικό στρατηγικό σχεδιασμό για την εφαρμογή καθετοποιημένων υπηρεσιών προς τους αλλοδαπούς ασθενείς.