Γιατί Ξεχωρίζουμε

Λόγοι για τους οποίους ξεχωρίζουμε :

  Ιατροί – Βελονιστές πραγματοποιούν τις θεραπείες

Οι Ιατροί μας διαθέτουν αξιόλογα επιστημονικά προσόντα, άρτια κατάρτιση και διαρκή  ενημέρωση για την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική (TCM). Συσκέπτονται και αποφασίζουν ως ομάδα για την εφαρμογή στον καθένα ασθενή του πλέον εξατομικευμένου κι αποτελεσματικού Βελονιστικού Πρωτοκόλλου.

√  Πολυετής εμπειρία στον Ιατρικό Βελονισμό

 Οι Ιατροί του Ινστιτούτου μας έχουν διανύσει  μια χρονική διαδρομή, από 14 ως 20 έτη, στις θεραπείες του Βελονισμού. Εφαρμόζουν τον Βελονισμό για όλο το φάσμα των 107 παθήσεων και ασθενειών που καταγράφονται στο επίσημο κατάλογο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Η συνεχιζόμενη επιστημονική επιμόρφωση τους καθιστά αποτελεσματικούς και αξιόπιστους.

√  Συνέπεια, Ακεραιότητα, Επαγγελματική Δεοντολογία

Η θεραπεία του κάθε ασθενούς είναι εξατομικευμένη και πραγματοποιείται με βάση το αναλυτικό ιστορικό του. Η επιλογή του μοντέλου  θεραπείας βασίζεται στην επιστημονική τεκμηρίωση. Διατηρούμε λεπτομερειακό θεραπευτικό ιστορικό με ημερολογιακές καταχωρήσεις  ολων των συνεδριών Βελονισμού αλλά και αυτό των συνδυαστικών θεραπειών (Κρανιοβελονισμός, Ωτοβελονισμός, Ηλεκτροβελονισμός, Βοτανοθεραπεία).

√  Υγιεινή και Ασφάλεια

Στο Ινστιτούτο Ιατρικού Βελονισμού οι ιατρικοί κανόνες απολύμανσης και αποστείρωσης  ακολουθούν τις κατευθυντήριες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.), οπότε ο κίνδυνος μόλυνσης πρακτικά είναι μηδενικός. Κατά την  περίοδο του Covid-19, εφαρμόζουμε όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα του Ε.Ο.Δ.Υ.

√  Φιλικό περιβάλλον και ευγενική προσέγγιση

Ήρεμος κι χαλαρωτικός χώρος, ευχάριστο περιβάλλον με άπλετο φυσικό φωτισμό. Την διακόσμηση έχει επιμεληθεί διακεκριμένη αρχιτέκτων με έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η αισθητική αντίληψη του χώρου είναι ανθρωποκεντρική και ισορροπημένη. Το προσωπικό της υποδοχής σας υποδέχεται με εγκαρδιότητα και φιλική φροντίδα.

√  Εύκολη πρόσβαση σε ΑΜΕΑ

Το Ινστιτούτο μας βρίσκεται δίπλα στο Μετρό (Σταθμός Πανόρμου) κι εντός του Cosmos Business Center. Είναι πλήρως προσβάσιμο για  Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες. Στο υπόγειο του κτηρίου μας υπάρχει παρκινγκ με ράμπες κι ανελκυστήρες που προσφέρουν εύκολη κίνηση σε αναπηρικά αμαξίδια.

√  Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας

Το Ινστιτούτο μας λειτουργεί Δευτέρα, Τετάρτη, και Παρασκευή από τις 10.00 π.μ μέχρι 8.00 μ.μ και Τρίτη, Πέμπτη από τις 10.00 π.μ μέχρι τις 6.00 μ.μ. Το ωράριο αυτό διευκολύνει τους ασθενείς μας τόσο από την Αττική όσο και από την επαρχεία,  αφαιρώντας άγχος, στοιχείο σημαντικό για την αποτελεσματικότητα του Βελονισμού.  

√  Πληρωμή σε άτοκες δόσεις

Παρέχουμε τη δυνατότητα εξόφλησης των συνεδριών Βελονισμού σε έως και 6 άτοκες δόσεις με την χρήση πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας. Το σχετικό προνόμιο αφορά σε ποσά άνω των 150€.