Βελονισμός & Προβλήματα Όρασης

Το όραμά μας

Καλωσορίσατε! Το Ινστιτούτο μας οραματίζεται έναν κόσμο όπου οι ασθένειες, το άγχος, το stress, ο πόνος, η δυστυχία, οι ψυχοσωματικές και πνευματικές διαταραχές θα αποτελούν την εξαίρεση κι όχι τον κανόνα. Για εμάς, στο “Ινστιτούτο Ιατρικού Βελονισμού”, έχει εξαλειφθεί η οποιαδήποτε αμφιβολία για την αποτελεσματικότητα του Ιατρικού Βελονισμού. Οι Συμπληρωματικές Ιατρικές Προσεγγίσεις της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής κι ο Βελονισμός υποστηρίζουν την υλοποίηση του οράματός μας. Ο συνδυασμός των παραπάνω τρόπων  αντιμετώπισης με την Δυτική Ιατρική, όπου αυτό είναι απαραίτητο, μπορεί να προσφέρει την καλύτερη δυνατή προσέγγιση στα ζητήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο κάθε ασθενής.

Τα προσωπικά βιώματα και η διαδρομή του ιδρυτή του Ινστιτούτου κου Βασίλειου Σπύρου αποτελούν την τεκμηρίωση σε αυτή την προσπάθεια! 

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι η ευρεία εφαρμογή του Ιατρικού Βελονισμού και της Βοτανοθεραπείας  σε όλο το φάσμα των παθήσεων και συμπτωμάτων που προβλέπει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τα οποία έχουν προκύψει  επιβεβαιωμένα αποτελέσματα και τεκμηριωμένα οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Καθήκον μας είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση των πολιτών και η αποδοχή του Ιατρικού Βελονισμού και της Βοτανοθεραπείας ώστε να επωφεληθεί η Δημόσια Υγεία στη χώρα μας, μετά την θετική απόφαση του ΚεΣΥ.

Εφαρμόζουμε τα υψηλότερα πρότυπα επαγγελματικής πρακτικής για τον Ιατρικό Βελονισμό και  διασφαλίζουμε  της καλύτερη έκφραση αυτής της αρχαίας και αλλά και σύγχρονης ιατρικής πράξης.

Ενσωματώνουμε τις επιστημονικές προσεγγίσεις της Δυτικής Ιατρικής με τρόπο χρήσιμο και αποτελεσματικό ώστε να διευρύνουμε  το βάθος και το εύρος της Κινεζικής Παραδοσιακής Ιατρικής, πάντα με την σύμφωνη γνώμη του θεράποντος Ιατρού.